Дата розміщення: 27.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Генеральний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Бутенко Вiктор Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1954
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 48
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Запорiзька державна iнженерна академiя, начальник вiддiлу маркетингу
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 18.03.2016, 5 років
9) опис Повноваження: генеральний директор є одноосiбним виконавчим органом Товариства, який здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю Товариства. Генеральний директор вправi без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства згiдно Статуту та чинного законодавства. Генеральний директор: - має право першого пiдпису пiд фiнансовими та iншими документами Товариства; - вiдкриває у банкiвських установах розрахунковi та iншi рахунки Товариства; - пiдписує всi правочини, що укладаються Товариством, при наявностi рiшення про їх укладання вiдповiдного органу; - видає та пiдписує накази та розпорядження, що є обовязковими для виконання всiма працiвниками Товариства; - представляє iнтереси Товариства у вiдносинах з державними й iншими органами, пiдприємствами, установами та органiзацiями. Компетенцiя генерального директора визначається Статутом та чинним законодавством. Обов`язки: Генеральний директор на вимогу акцiонерiв, органiв та посадових осiб Товариства зобовязаний надати можливiсть ознайомитися з iнформацiєю про дiяльнiсть Товариства в межах, встановлених законом, Статутом та внутрiшнiми положеннями Товариства. Особи, якi при цьому отримали доступ до iнформацiї з обмеженим доступом, несуть вiдповiдальнiсть за її неправомiрне використання. Генеральний директор зобовязаний дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень. Обов`язок дiяти добросовiсно i розумно означає необхiднiсть проявляти сумлiннiсть, обачливiсть та належну обережнiсть, якi були б у особи на такiй посадi за подiбних обставин. Генеральний директор зобовязаний дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов`язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв`язку iз виконанням функцiй Генерального директора, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб.Генеральний директор повинен керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, iншими внутрiшнiми документами Товариства; виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв. Інформація про розмiр виплаченої винагороди, в т.ч. в натуральнiй формi, не вказується, оскільки емітент є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічне (відкрите) розміщення цінних паперів.Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: генеральний директор. Загальний стаж роботи 48 рокiв. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Змін у персональному складі щодо посадової особи у 2017 році не було.


1) посада* Ревізор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Матвiєнко Олег Вiкторович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1961
5) освіта** Середньо-технiчна
6) стаж роботи (років)** 39
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ЧМПФ Веселка-93, комерцiйний директор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 18.03.2016, 5 років
9) опис Повноваження: РЕВIЗОР є органом Товариства, який здiйснює перевiрку фiнансово-господарської дiяльностi Товариства. Ревiзор має право: * витребувати у Товариства документи стосовно фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; * вимагати скликання позачергових загальних зборiв; * вносити пропозицiї до порядку денного загальних зборiв; * бути присутнiм на загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу, в разi коли вiн не є акцiонером; * вимагати вiд працiвникiв Товариства пояснень з питань, що вiднесенi до компетенцiї ревiзора; * здiйснювати iншi дiї, передбаченi Статутом та чинним законодавством. При здiйсненнi перевiрок ревiзор: * пiдтверджує достовiрнiсть та повноту даних фiнансової звiтностi за вiдповiдний перiод; * аналiзує вiдповiднiсть ведення бухгалтерського облiку нормативно-правовим актам України та мiжнародним стандартам; * перевiряє дотримання встановлених норматив i правил у фiнансово-господарськiй дiяльностi Товариства; * здiйснює аналiз фiнансового становища Товариства; * здiйснює перевiрку своєчасностi та правильностi платежiв Товариства; * здiйснює перевiрку використання прибутку товариства; * здiйснює iншi дiї, необхiднi для перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства. За пiдсумками перевiрок ревiзор складає висновок. Обов`язки: * пiдтверджувати достовiрнiсть даних, що мiстяться у звiтах та iнших фiнансових документiв або встановлювати факт їх недостовiрностi; * iнформувати виконавчий орган про виявленi факти порушення встановленого законодавством порядку ведення бухгалтерської звiтностi та здiйснення фiнансово-господарської дiяльностi; * надавати виконавчому органу не пiзнiше нiж за 45 днiв до дати проведення чергових загальних зборiв висновок за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за рiк; * вимагати позачергового скликання загальних зборiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами; * дотримуватися встановленого в Товариствi режиму конфiденцiйної таємницi вiдносно документiв, доступ до яких вони мають в силу виконання своїх функцiй; * не розголошувати iнформацiю, що має статус iнсайдерської; * здiйснювати iншi дiї, передбаченi Статутом та чинним законодавством. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Інформація про розмiр виплаченої винагороди, в т.ч. в натуральнiй формi, не вказується, оскільки емітент є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічне (відкрите) розміщення цінних паперів. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: директор-розпорядник, ревізор. Загальний стаж роботи 39 рокiв. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Змін у персональному складі щодо посадової особи у 2017 році не було.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Удалова Олена Борисiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1966
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 33
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Запорiзька державна iнженерна академiя, провiдний фахiвець вiддiлу маркетингу
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.07.1996, безстроково
9) опис Повноваження: Головний бухгалтер має право: користуватись матерiалами та iнформацiєю (зокрема конфiденцiйною), що стосуються фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства; використовувати наявне технiчне обладнання та програмне забезпечення, необхiдне для виконання службових обовязкiв; користуватися Iнтернетом у межах, необхiдних для виконання посадових обовязкiв; представляти iнтереси пiдприємства в стороннiх органiзацiях (зокрема державних установах) з питань, що стосуються фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства. Головний бухгалтер має право пiдпису бухгалтерських та податкових документiв i звiтiв у вiдповiдностi до службових обовязкiв. Головний бухгалтер має право другого пiдпису фiнансових i банкiвських документiв. Обов`язки: До основних функцiональних обовязкiв Головний бухгалтер належать: *Органiзовує роботу бухгалтерiї та пiдлеглих. * Виконує роботу з ведення бухгалтерського облiку майна, зобовязань i господарських операцiй (облiк основних фондiв, товарно-матерiальних цiнностей, затрат на виробництво, реалiзацiю продукцiї, результатiв господарсько-фiнансової дiяльностi, розрахункiв з постачальниками та замовниками, а також за наданi послуги тощо). * Бере участь у розробцi та здiйсненнi заходiв щодо виконання фiнансової дисциплiни та рацiонального використання ресурсiв. * Виконує нарахування та перерахування податкiв i платежiв до державного та мiсцевих бюджетiв, страхових внескiв до державних позабюджетних соцiальних фондiв, платежiв до банкiвських установ, коштiв на фiнансування заробiтної платнi працiвникiв, iнших виплат i платежiв, а також вiдрахування коштiв на матерiальне стимулювання працiвникiв пiдприємства. * Вiдповiдає за своєчасне та якiсне складання документiв щодо фiнансової звiтностi пiдприємства та контролює їх подання у державнi установи вiдповiдно до чинного законодавства України. * Виконує роботи по формуванню, веденню та зберiганню бази даних бухгалтерської iнформацiї (на паперових та електронних носiях iнформацiї). До сумiжних функцiональних обов`язкiв Головного бухгалтера належать: виконання прямих наказiв та доручень директора пiдприємства. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Інформація про розмiр виплаченої винагороди, в т.ч. в натуральнiй формi, не вказується, оскільки емітент є приватним акціонерним товариством, яке не здійснювало публічне (відкрите) розміщення цінних паперів. Посади, які особа обіймала протягом останніх 5 років: головний бухгалтер. Загальний стаж роботи 33 роки. Змін у персональному складі щодо посадової особи у 2017 році не було. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Генеральний директорБутенко Вiктор Iвановичд/н151515000
РевізорМатвiєнко Олег Вiкторовичд/н858585000
Головний бухгалтерУдалова Олена Борисiвнад/н000000
Усього 100 100 100 0 0 0